0 rponse | TweetDeck Pro V2.0 Mod iOS App (iPhone,iPod) [MOD IPA] | The Big Bang Theory - Season 5

Marsha Thomason


(Marsha Lisa Thomason)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 19.1.1976

Miesto Narodenia: Manchester, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. 2 baby na mizine (2011)
  2. Do hlbiny 2 (2009)  
  3. White Collar (2009)  
  4. Messiah: The Rapture (2008)
  5. LA Blues (2007)
  6. Mäsiar (2006)
  7. Caffeine (2006)  
  8. Tug of War (2006)
  9. Nickel Children, The (2005)
  10. Nezvestní (2004)  
  11. My Baby's Daddy (2004)  
  12. Burn It (2003)
  13. Strašidelný dom (2003)  
  14. Las Vegas: Kasíno (2003)  
  15. Pure (2002)
  16. Duch ohňa (2002)  
  17. Table 12 (2001)
  18. Čierny rytier (2001)  
  19. Love in the 21st Century (1999)
  20. Playing the Field (1998)
 

...více

Životopis

Marsha Thomason se narodila 19.1.1976 v Manchesteru v Anglii, kde také vyrůstala. Její láska k herectví začala po zhlédnutí muzikálu Bugsy Malone. Ve dvanácti letech vstoupila do divadla Oldham Theatre Workshop, kde hrála v četných jevištních hrách. Její koníček jí pomohl k první "profesionální" roli televize BBC s názvem "The 8:15 from Manchester". U této televize ještě dále účinkovala v populární show Pie in the sky. Podařilo se jí úspěšně absolvovat střední školu s výbornými známkami a poté nastoupila na Manchester Metropolitan University.

Při studiu se objevila v televizním filmu Prime Suspect 5: Errors of Judgment (1996), kde hrála vedle anglické ikony Hellen Mirren. Ve dvaceti letech se přestěhovala do Notting Hillu, kde hrála v seriálu Playing the Field (1998) opilou a fetující fotbalistku. Přitom se objevila v druhém seriálu Where the Heart Is (1997), kde po tři roky účinkovala. V roce 1999 si zahrála v trochu známější show Love in the 21st Century, ale až v londýnském West Endu konečně prorazila do světa - a to v divadelní hře Breath Boom.

Ve filmu se prvně ukázala v roce 2002, konkrétně v Long Time Dead (2002), kde si zahrála s Lukem Haasem a Alecem Newmanem. Její kariéra ale zamířila do Ameriky, v roce 2001 si zahrála s Martinem Lawrencem v komedii Černý Rytíř (2001). Herečka se objevuje i v známém seriálu Ztraceni, kde ztvárnila postavu Naomi Dorrit. V roce 2002 získala cenu BFM za hlavní roli.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.