Bartender English Subbed | Duo Anggrek - Cikini Gondangdia | Pantera Negra

Keith David


(Keith David Williams)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 4.6.1956

Miesto Narodenia: Harlem, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Savage Dog (2017)    
  2. Future Man (2017)  
  3. Range 15 (2016)  
  4. Human Factor (2016)
  5. Active Shooter (2015)
  6. Magic City, The (2014)
  7. Field of Lost Shoes (2014)
  8. Rise of the Lonestar Ranger (2014)
  9. Vtáčí úlet (2013)    
  10. Biblia (2013)  
  11. Assault on Wall Street (2013)
  12. Atlas mrakov (2012)    
  13. Smiley (2012)  
  14. Last Fall, The (2012)
  15. Hillbilly Highway (2012)
  16. Christmas in Compton (2012)
  17. Touch (2012)  
  18. Pastor Brown (2011)
  19. Inheritance, The (2011)
  20. Hopelessly in June (2011)
 

...více

Životopis

Narodil se 4.6.1956 jako Keith David Williams. Přesto že se narodil v Harlemu, vyrůstal v Newyorském East Elmhurstu v Queensu. Po své úplně první roli zbabělého lva ve školní hře "The wizard of Oz" (Čaroděj ze země Oz) si řekl že bude hercem. Později dodal svou slavnou větu "Actually, I wanted to be an actor when I was two years old" (Vlastně jsem chtěl být hercem už ve dvou letech). Zapsal se na New York's High School Of The Performing Arts a potom pokračoval na Juiliardu.

Keith David se vyznačuje svým hlubokým velícím hlasem, připomínajícím Orsona Wellse. Působí ostře a vznětlivě, ale přesto o něm jeho přátelé říkají, že je kliďas a že se k lidem chová mile.

Ve filmech se často dostával do vedlejších rolí. Jeho první větší role byla ve filmu VĚC, kde hrál Childse. Později hrál Kinga ve filmu ČETA. Zahrál si i ve filmech BIRD, ARMAGEDDON, REQUIEM ZA SEN a mnoho dalších.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.