Facebook | Ржев – Сталинград Скрытый гамбит маршала... | Next Post Folder Lock 7.7.6 Registration Key [ Crack ] 2018 Free Download

Frankie Chan

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér, Skladateľ,

Narodený: 1951

Herecká Filmografie:

  1. Ching lui cha goon (2001)
  2. La jiao jiao shi (2000)
  3. Sun faa sau si (1998)
  4. Shen tan Power zhi wen mi zhui xiong (1994)
  5. Chen mo de gu niang (1994)
  6. Ren zhe wu di (1993)
  7. Chi qing kuai xu (1992)
  8. Fan dou ma liu (1992)
  9. Pu guang ren wu (1991)  
  10. Jiang shi fu xing zi (1991)
  11. Zui jia zei pai dang (1990)
  12. Fu gui bing tuan (1990)
  13. Xiao xiao xiao jing cha (1989)
  14. Long zhi zheng ba (1989)
  15. Joi hei fung wan (1989)
  16. Hua xin meng li ren (1989)
  17. Gui ma bao biao zei mei ren (1988)
  18. Hei xin gui (1988)
  19. Wo yao jin gui xu (1986)
  20. Qing lian qing nian (1986)

Režijná Filmografie:

  1. La jiao jiao shi (2000)
  2. Wan choi ng fuk sing (1996)
  3. Mei you lao gong de ri zi (1995)
  4. Shen tan Power zhi wen mi zhui xiong (1994)
  5. Chen mo de gu niang (1994)
  6. Chi qing kuai xu (1992)
  7. Zui jia zei pai dang (1990)
  8. Long zhi zheng ba (1989)
  9. Long hu zhi duo xing (1988)
  10. Gui ma bao biao zei mei ren (1988)
  11. Wo yao jin gui xu (1986)
  12. E nan (1986)
  13. Xiao hu xian (1985)
  14. Yi ren zai jian (1984)
  15. Kong xin da shao ye (1983)
  16. Jia ren you yue (1982)
  17. Xue zhao (1971)

Skladateľská Filmografie:

  1. Dung che sai duk redux (2008)  
  2. Tian xia wu shuang (2002)  
  3. Tajomná schránka (1996)  
  4. Duo luo tian shi (1995)    
  5. Lie huo zhan che (1995)
  6. Chongqing senlin (1994)
  7. Mo deng shen tan (1985)
  8. Xiao sheng zuo fan (1983)
  9. Zei xing (1982)
  10. Shen ying fei yan hu die zhang (1982)
  11. Yuan yin (1981)
  12. Wei xian ren wu (1981)
  13. Si wang ta (1981)  
  14. Mao tou ying (1981)
  15. Long gan wei (1981)
  16. Lao shu jie (1981)
  17. Huan le shen xian wo (1981)
  18. Bai ga jai (1981)    
  19. Ľahkomyseľný bojovník (1980)  
  20. Yuan fu yin wa feng sha shou (1980)
 

...více

Životopis

Čínský bojový umělec, herec, režisér, skladatel, scénárista, akční režisér, kaskadér, producent, konferenciér a spisovatel Frankie Chan vl. jm. Frankie Chan Fan Kei se narodil 30.listopadu 1951 v Hong Kongu. Jako skladatel hudby mezi roky 1970 až 1983 složil hudbu k 340 filmům. Za hudbu k filmu Fallen Angels (1995) získal ocenění na 15th Hong Kong Film Awards. Jde převážně o snímky s kung fu tématikou a s přestávkami skládá Frankie Chan dodnes. Jako spisovatel, režisér, herec a producent se k filmu dostal počátkem 80.let a jeho nejznámější film je The Prodigal Son (1981) kde bojuje proti Biao Yuenovi.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.