Amber Heard | Watch now! | Memphis Tennessee

Alfie Allen

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 12.9.1986

Miesto Narodenia: Hammersmith, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Pandemic (2016)  
  2. Patient Seven (2016)  
  3. John Wick (2014)
  4. Plastic (2014)
  5. Confine (2012)
  6. Game of Thrones (2011)    
  7. SoulBoy (2010)
  8. Obvinení (2010)
  9. Kid, The (2010)
  10. Freefall (2009)
  11. Boogie Woogie (2009)
  12. Kráľova priazeň (2008)  
  13. Flashbacks of a Fool (2008)
  14. Casualty 1907 (2008)
  15. Joe´s Palace (2007)
  16. Pokánie (2007)  
  17. Sixty Six (2006)
  18. Stoned (2005)
  19. Jericho (2005)
  20. Golden Hour, The (2005)
 

...více

Životopis

Alfie Evan Allen se narodil 12. září 1986 v Londýnském Hammersmith. Jeho matka je filmovou producentkou Alison Owen a otec je hudebník Keith Allen. Nejznámějším členem rodiny je však jeho sestra, zpěvačka Lily Allen.

V roce 1998 se objevil i se sestrou ve filmu ELIZABETH, který produkovala jejich matka. Další malou roli získal ve filmu strýce Kevina Allena AGENT CODY BANKS 2. Objevil se i v malé roli v britském velkofilmu POKÁNÍ.

Největší pozornosti se mu dostalo v roce 2011, když byl obsazen do role Theona Greyjoye ve fantasy sérii HRA O TRŮNY. Hlavně ve druhé sérii dostala jeho postava větší prostor a Alfie tak mohl přesvědčit o svých hereckých kvalitách.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.