warez-bb | ☑ Fiche du Jeu | Die Abenteuer des jungen Indiana Jones

Len Cariou


(Leonard Joseph Cariou)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 30.9.1939

Miesto Narodenia: Winnipeg, Manitoba, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Prianie smrti (2018)  
  2. Spotlight (2015)
  3. Zmiznutie (2013)  
  4. Blue Bloods (2010)
  5. Into the Storm (2009)  
  6. Vtákomlátič (2008)  
  7. Izba 1408 (2007)  
  8. Damages - V ohrození života (2007)
  9. Army Wives (2007)
  10. Zástavy našich otcov (2006)  
  11. Brotherhood (2006)
  12. Vražedné čísla (2005)
  13. Klub pozostalých (2005)  
  14. Greatest Game Ever Played, The (2005)  
  15. Tajomné okno (2004)  
  16. Sex Traffic (2004)  
  17. Lebky III. (2003)
  18. Schmidtov príbeh (2002)  
  19. Kriminálka Las Vegas (2000)
  20. 13 dní (2000)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.