Más detalles | The Protector 2 en Streaming | jay z fuck all nite ,

Olga Kurylenko


(Olga Konstantinovna Kurylenko)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 14.11.1979

Miesto Narodenia: Berďansk, Ukrajina, Sovětský svaz

Herecká Filmografie:

  1. Na jeden nádych (2018)
  2. Gun Shy (2017)  
  3. Stratili sme Stalina (2017)
  4. La Corrispondenza (2016)  
  5. Perfektný deň (2015)  
  6. Momentum (2015)
  7. Cesta nádeje (2014)  
  8. November Man, The (2014)  
  9. Upírska akadémia (2014)    
  10. Nevedomí (2013)  
  11. Empires of the Deep (2013)
  12. Na úteku (2012)  
  13. To the Wonder (2012)  
  14. Sedem psychopatov (2012)    
  15. Magic City (2012)  
  16. Krajina zabudnutia (2011)
  17. There Be Dragons (2011)    
  18. Centurion (2010)    
  19. Kirot (2009)
  20. Picture (2009)
 

...více

Životopis

Olga Konstantionovna Kurylenko uzrela prvý raz svetlo sveta 14. novembra 1979 v ukrajinskom mestečku Berdjansk, vo vtedajšom Sovietskom zväze. Vyrastala v neúplnej rodine s matkou Marinou a babičkou Raisou, po tom čo sa rodičia krátko po jej narodení rozviedli. V detstve žila vo veľmi skromných podmienkach, keď sa spolu so šiestimi dospelými a niekoľkými ďalšími deťmi musela tlačiť vo štvorizbovom byte.

Keď mala Olga trinásť, spolu s mamou sa vybrali na výlet do Moskvy. Na stanici metra si ju vtedy všimol skaut istej modelingovej agentúry a prakticky okamžite jej ponúkol zmluvu. Spočiatku nebola mama Marina myšlienke, že jej malá Oľa bude už v 13 rokoch modelka naklonená, no ako neskôr vysvitlo, urobila dobre, keď to dcére odobrila. Súčasťou zmluvy boli totiž lekcie modelingu, ktoré spoločne s hodinami klavíra, tanca a herectva vo vtedy už hlavnom meste Ruska dostávala a ktoré ju neskôr predurčili na to, aby v showbiznise prerazila.

V šestnástich urobila presťahovaním sa do Paríža ďalší krok dopredu v kariére. Aj vďaka jej výške (175 cm) nemala s nedostatkom pracovných príležitostí problém. Vrcholom jej pôsobenia v modelingu možno brať skutočnosť, že sa objavila na obálkach renomovaných časopisov ako Glamour, Elle, Madame Figaro, Marie Claire, či francúzskej verzie Vogue. Okrem toho sa stala reklamnou tvárou výrobcu dámskej spodnej bielizne Lejaby.

Rok 1999 jej priniesol svadbu s francúzskym fotografom Cedricom van Molom, no ich manželský zväzok vydržal iba dva roky. Svadbou však získala francúzsky pas a tým možnosť kedykoľvek vycestovať do západnej Európy a USA, ktorú naplno využila. Predvádzacie móla vymenila za filmové štúdiá a v roku 2005 debutovala úlohou krásky Iris vo francúzsko-nemeckom filme režisérky Diane Bertrand „L'Annulaire“.

Snímky, v ktorých Olga účinkovala v nasledujúcom období, sa často vyznačovali veľkou dávkou vášne a nábojom erotiky. Vďaka tomu, že s nahotou nikdy nemala problém, priťahovala neustále pozornosť mužskej časti obecenstva. V roku 2006 bola pracovne pomerne vyťažená, keď sa stihla objaviť v thrilleri „Le Serpent“, dráme „Le Porte-bonheur “, či romantickom projekte „Paris, je t'aime“.

Zatiaľ naposledy sme mali príležitosť vidieť ju na filmových plátnach vo filmovej adaptácii známej počítačovej hry „Hitman“. Olga tu stvárnila ruskú krásku Ninu Boroninovú a zahrala si spolu s Timothym Olyphantom, či Robertom Knepprom. Najbližšie sa predstaví po boku Daniela Craiga v pripravovanej bondovke „Quantum of Solace“ (2008).
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.