My City HomeKid-friendly home simulator with potential for lots of fun | Spartakus and the Sun Beneath the Sea | Google Shopping

Nisha Ganatra

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 25.6.1974

Miesto Narodenia: Vancouver, Britiská Kolumbie, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Bam Bam and Celeste (2005)
  2. Acting Class, The (2000)
  3. Chutney Popcorn (1999)

Režijná Filmografie:

  1. Future Man (2017)  
  2. Vezmeš si ma? (2008)  
  3. Zbožňujem svadby (2005)
  4. Fast Food High (2003)
  5. Cosmopolitan (2003)
  6. Chutney Popcorn (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.