Michael Peña | Mirza Yousuf Ahmed Baig | Tobias Weltner - Windows PowerShell- Grundlagen und Scripting-Praxis für Einsteiger

Rick Gonzalez


(Rick Gonzalez)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 30.6.1979

Miesto Narodenia: New York, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Make Your Move (2013)  
  2. Bad Girls (2012)  
  3. Emergo (2011)
  4. Flying Lessons (2010)
  5. Povýšenie (2008)  
  6. Česť a sláva (2008)  
  7. V údolí Elah (2007)  
  8. Reaper (2007)
  9. Illegal Tender (2007)
  10. What We Do Is Secret (2007)  
  11. For Your Consideration (2006)
  12. Pulz hrôzy (2006)  
  13. First Snow (2006)  
  14. Kouč Carter (2005)  
  15. Super jazda (2005)
  16. Vojna svetov (2005)  
  17. Subway Cafe (2004)
  18. Motorkári (2003)  
  19. Mladosť v ťahu (2003)
  20. Laurel Canyon (2002)
 

...více

Životopis

Rick Gonzalez se narodil v New Yorku. Jeho rodiče se setkali právě tam, vzali se a později rozvedli. Usadili se v Brooklynu, kde Rick také navštěvoval základní a střední školu. Jako malý se účastnil všech školních her. Učitelé si jeho nadání všimli a byli nápomocni při přesvědčování, že by se Rick měl ucházet a zkusit Vysokou školu Múzických umění na Manhattanu. On udělal tak, jak mu bylo navrhováno a byl přijat. V roce 1997 tuto školu dostudoval a začal se věnovat hraní.

Gonzalez začal svou hereckou kariéru v New Yorku, kde získal malou roli ve filmu THICKER THAN BLOOD (1998). V roce 1999 natočil svůj celovečerní filmový debut jako Ricky ve filmu MAMBO CAFÉ, který objevil světlo světa v roce 2000. Ve stejném roce následoval také film PRINCE CENTRAL PARK.

Rick se díky tomu dostal do Hollywoodu, kde dostal malou roli ve filmu KROKODÝL DUNDEE V LOS ANGELES. V roce 2005 si zahrál roli Tima Cruze v oblíbeném filmu COACH CARTER. Rick ukázal velké herecké nadání v mnoha dalších filmech, ale hlavně v seriálu REAPER (Ďáblův sluha), kde si zahrál jednu z hlavních rolí bojující proti uprchlíkům z pekla. Postupně si tak vyšlapává cestičku mezi velké hollywoodské hvězdy.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.