Cedar Cove | Search Forums | Харви Кейтель

Leonor Varela


(Leonor Varela Palma)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.12.1972

Miesto Narodenia: Santiago, Chile,

Herecká Filmografie:

  1. Náčelník (2018)
  2. Captive (2015)
  3. Lovec duchov (2013)  
  4. Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)  
  5. Dallas (2012)  
  6. Callejón, El (2011)
  7. Ľudský terč (2010)  
  8. Que pena tu vida (2010)
  9. Vlk zabijak (2010)  
  10. Deseo (2010)
  11. Wrong Turn at Tahoe (2009)  
  12. Vyklepaný Gary (2009)  
  13. Diabli na motorkách (2008)  
  14. Sleep Dealer (2008)    
  15. Hindsight (2008)
  16. All Inclusive (2008)
  17. Where God Left His Shoes (2007)
  18. Góóól! 2 (2007)  
  19. Como ama una mujer (2007)
  20. MTV Video Music Awards 2006 (2006)
 

...více

Životopis

Leonor Varela se narodila 29.12.1972 v Chile, Santiagu, ve znamení kozoroha. Její matka Leonor Palma je tanečnicí a otec Francisco Varela byl učitelem, má tři sourozence, bratry Gabriela, Javiera a sestru Alejandru. Kvůli stěhování z Chile do jiných zemí jako jsou Francie, Německo umí několik jazyků: anglicky, španělsky, francouzsky, italsky. Chodila na školu Ecole de Passage Conservatoire Superieur de Paris.

První film ve kterém se objevila byl serial pro mladistvé TIC TAC. Leonor porazila 35 hereček na castingu KLEOPATRY. Byla nonimována na Ariel Awards za nejlepší herecký výkon v HLASECH NEVINNOSTI. Postupně začala více natáčet různé filmy různých žanrů v malých rolích i velkých např. HELL RIDE, PROKLETÍ HROBKY FARAONA TUTANCHAMONA, GOOL 2, BLADE 2,NENÍ TO TAK VÁŽNÉ, MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU.

Při natáčení Kleopatry s filmovým přítelem Billy Zanem, spolu začali chodit, ale vztah trval jen dva roky. Leonor se objevila v časopisech jako jsou Rolling Stone, Cosmopolitan, Maxim. Bohužel však se neobjevila na žadném z českych magazínů.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.